Catering, BBQ & Buffet


Hoewel we ruim 30 jaar ervaring hebben in partycatering, vonden we het tijd voor een nieuwe stap. Met trots presenteren we dan ook ons nieuwe cateringlabel. Of nou ja nieuw. Uitgebreid is misschien een beter woord.

Vanaf nu kunt u het namelijk zo gek maken als u zelf wilt. Van eenvoudige BBQ tot compleet aangekleed feest of evenement en van mediterrane hammenbar tot bourgondisch stamppotbuffet in de bedrijfskantine; het kan allemaal. U kunt rekenen op eerlijke producten en de lekkerste salades, ambachtelijk gebakken broden en heerlijke sauzen en kruidenboters.

All-in-catering


Vanaf nu verzorgen we complete evenementen, inclusief kok en bediening op locatie en indien gewenst met bar, (bar)tafels, (bar)stoelen en complete tafelaankleding én inclusief dranken. Onbeperkt en onbezorgd, zonder onaangename verrassingen achteraf. Hoeft u helemaal nergens meer naar om te kijken…

Om een indruk te krijgen, vindt u hier onze vastgestelde menu’s. Wilt u de catering liever geheel op maat? Dat kan, dus neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Bedrijfscatering


Veel bedrijven in Meppel en omstreken weten ons inmiddels wel te vinden. Belegde broodjes voor een vergadering of een overwerkmaaltijd voor harde werkers verzorgen we al jaren en ook culinaire kerstpakketten en relatiegeschenken doen het altijd goed bij ons.

Maar wist u dat we tegenwoordig de meest uiteenlopende arrangementen aanbieden? Happen bij een vergadering, catering bij een officiële receptie, compleet aangeklede personeelsfeesten en feestelijke kerst- en bouwvakborrels; het kan allemaal. Met ons nieuwe cateringconcept bieden we namelijk ook complete bedrijfsarrangementen aan. Eten, drinken en een volledige aankleding voor een vast bedrag. Wel zo overzichtelijk en over de invulling denken we uiteraard graag met u mee…

Horecaleverancier


Ook in een restaurant verwachten consumenten vandaag de dag steeds vaker een duidelijk verhaal over de herkomst en kwaliteit van vlees. Wij bieden een goed verhaal en in onze moderne productielocatie in Wanneperveen wordt gewerkt volgens de strenge HACCP regels. Wilt u ons vlees op de menukaart? Wij gaan graag met u om de tafel!