De smaak van vroeger


Proef de oorsprong gaat verder dan authentiek vlees. Wij maken onze salades nog altijd volgens oma’s recept en dat geldt eigenlijk voor al onze producten. Brood komt van de ambachtelijke bakker en worden vers afgebakken, bouillon voor onze soepen trekken we zelf en onze maaltijden zijn dagvers bereid.

De traditie en toewijding zetten we dan ook dankbaar voort in ons nieuwe all-in cateringconcept. Laat u inspireren door ons toegewijde slagersambacht, zelfgemaakte gerechten en recepten van weleer…

Ambachtelijke worstmakerij


De worstmakerij is absoluut één van de paradepaardjes binnen het slagersambacht van Lantinga. Op de Spaanse en Italiaanse hammen na (hoe kan het ook anders), worden alle worstspecialiteiten en vleeswaren op ambachtelijke wijze in onze eigen worstmakerij bereid. Met diverse (inter)nationale onderscheidingen kunnen we ons inmiddels specialist in charcuterie (fijne vleeswaren en worst) noemen en daar zijn we natuurlijk trots op! Al 70 jaar wordt bijvoorbeeld de rookworst gerookt op beukenhout en dat proef je. De authentieke recepten van opa worden nog dagelijks gebruikt, maar we zijn ook bereid om bij te leren. Regelmatig gaan we op studiereis naar collega-slagers in onder andere Italië, Frankrijk, Spanje en Duitsland. De worstmakerij is absoluut één van de paradepaardjes binnen het slagersambacht van Lantinga.

Hier vindt u vast een greep uit ons assortiment, maar indien gewenst maken we alles op maat!

Gourmet


Gourmetten kan natuurlijk het hele jaar door, maar vooral in de wat donkere maanden voor en na de feestdagen lijkt gourmetten een populaire culinaire bezigheid! Het leuke van gourmetten is dat je gezellig met familie en vrienden aan tafel zit en waarbij iedereen van zijn of haar eigen kookkunsten kan genieten. Natuurlijk horen daar de lekkerste stukjes vlees bij. Mooi gesneden, lekker gekruid en botermals.
Wij hebben voor u drie verschillende gourmetschalen samengesteld. De Gourmet Populair; geen poespas maar gewoon lekker! De Gourmet Deluxe, voor volwassen eters, met wat luxere producten. En de Gourmet Puur, voor de echte vleesliefhebbers.
Meer weten? Download Gourmetfolder.

Borrelhappen


Verjaardag of een andere gelegenheid voor visite? Wij nemen u het werk graag uit handen. Kant-en-klare hapjesschalen bijvoorbeeld, kunt u zo op tafel zetten en ook voor huisgemaakte toastsalades, kruidenboters en versgebakken brood bent u bij ons aan het juiste adres!
Meer weten? Download hapjesfolder.

Salades


Vraag ook eens naar onze dagverse salades. Royaal gegarneerd met onze eigen vleeswaren en huisgemaakte gevulde eitjes! Voor lunch bij de soep, bij een warm en koud buffet of gewoon ’s avonds als hapje; een verse salade doet het altijd goed.
Meer weten? Download saladefolder.

Meat & meals


In de Woldstraat vindt u een Meat&Meals corner met verse maaltijden uit de slagerskeuken. Dit concept komt uit eigen koker en is uitgegroeid tot een landelijk shop-in-shop concept. Inmiddels zijn er ruim 60 slagers door het hele land met een Meat&Meals maaltijdcorner en dat aantal groeit in snel tempo. Het idee achter Meat&Meals is simpel & duidelijk: dagverse maaltijden uit de keuken van de specialist. Met onze eigen ingrediënten bereidt onze kok dagelijks de lekkerste maaltijden. Makkelijk, betaalbaar, altijd dezelfde prijs en uitgebreide keuze. Elke dag vindt u in de toonbank van Meat&Meals een uitgebreid assortiment aan maaltijdcomponenten (groenten, vlees, pasta, aardappelen, etc.). Hiermee stelt u zelf uw maaltijd samen in de portiegrootte. kijk voor meer info op www.meat-meals.nl

Belegde broodjes


In ons Vershuis aan de Woldstraat vindt u dagelijks verse broodjes, royaal belegd met onze eigen slagersvleeswaren. Maar ook een broodje romige kaas is ons niet vreemd, dus vraag gerust eens naar ons assortiment.